Yhdistyksen toiminta tauolla

Kuten kaikki tiedämme, koronapandemiatilanteen pahennuttua viranomaiset ovat määränneet mittavat kokoontumisrajoitukset koko maahan. Näin olen niin matkailuilta 12. tammikuuta kuin Matka 2022 -messutkin on peruttu.

Messut siirtyvät ensi vuoden tammikuulle ja yhdistyksen matkailuilta näillä näkymin tämän vuoden kevääseen. Kerromme siitä tarkemmin helmikuun alussa ilmestyvässä Jassu-lehdessä.

Yhdistyksen hallitus toivottaa hyvää alkanutta vuotta 2022 ja toivoo kaikilta kärsivällisyyttä vaikeassa tilanteessa. Kohti kesää mennään, pysytään terveinä ja otetaan rokotukset sekä huomioidaan kokoontumis- ym rajoitukset.

Hallitus

Kreikan kansallispäivänä, maaliskuun 25:ntenä Suomen valtio onnitteli 200 vuoden ikään päässyttä itsenäistä Kreikkaa komeasti valaisemalla Senaatintorilla sijaitsevan Valtioneuvoston linnan Kreikan lipun väreillä. Kuva Eero Nokela