Liity jäseneksi

Liittymällä Helsingin Suomi–Kreikka-Yhdistys ry:hyn pääset tutustumaan samanhenkisiin ihmisiin. Voit lukea ja jakaa kokemuksia Kreikan kulttuurista ja ruoasta tai kysyä vinkkejä Kreikan matkaa varten. Lisäksi saat jäsenenä myös jäsenalennuksia.

Vuoden 2021 jäsenmaksu on 25 €. Jäsenmaksulasku on lähetetty Jassu 1/2021 -lehden mukana. Maksathan jäsenmaksun eräpäivänä, kiitos! Jäseniä pyydämme ilmoittamaan sihteerille sähköpostiosoitteensa, näin voimme nopeasti tiedottaa tulossa olevista tapahtumista.

Jassu-lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Se lähetetään jäsenmaksunsa maksaneille postitse, lehden koko sisältöä ei tästä eteenpäin julkaista kotisivuilla kokonaan. Jäsenmaksun maksaneet saavat jäsenkortin seuraavan lehden mukana, se ilmestyy toukokuussa ja on voimassa vuoden.

Liittymislomake